Waarom kiezen voor de Tensa barrier ?

Tensator heeft als uitvinder van de Tensa barrier ®  de standaard in de markt bepaald.
Tensabarrier® levert één van de veiligste afzetsystemen in de markt die wereldwijd wordt toegepast bij winkelketens, vliegvelden, evenementencentra en andere branches.

In tegenstelling tot andere afzetpalen hebben Tensabarriers een gepatenteerd remsysteem dat de terugtrekking van de band vertraagt. Hierdoor wordt het risico op een ongeval in de wachtrij voorkomen. Bekijk de onderstaande videovergelijking om te zien waarom Tensabarrier® de meest veilige oplossing is.

 

Daarnaast is de Tensabarrier® zo ontworpen dat deze pas kantelt vanaf een hoek van 35˚, waardoor de afzetpalen een zeer goede stabiliteit bezitten. Dit houdt in dat, wanneer er tegen een paal geduwd wordt, de paal niet omvalt, maar terug rechtop gaat staan in zijn oorspronkelijke positie. Bij Tensator® staat veiligheid voorop.
Tensabarrier® stelt u in staat om de ruimte te optimaal te benutten en tegelijkertijd de risico’s van ongevallen te beperken.

Bij Barrera beschikken we over een ruim assortiment Tensabarrier® afzetpalen en banden.
Of u nu een bepaald gedeelte in uw magazijn, garage of werkplaats wilt beheren of publieksstromen bij de toegang van een evenement, hotel of winkel wilt beheren, voor elke toepassing bieden wij een geschikte afzetpaal.