Welke Tensabarrier?

Bij Tensabarrier® maken we onderscheid tussen twee verschillende productcategorieën: crowd control (veilig geleiden van publieksstromen en wachtrijen) en veiligheid en bescherming. Per categorie zijn verschillende Tensabarriers onderverdeeld, deze beschikken ieder over specifieke eigenschappen.
Op deze pagina worden de twee categorieën afzetpalen verder toegelicht.

 

Crowd control (Veilig geleiden van publieksstromen en wachtrijen)

tensabarrier

De Tensabarriers in deze categorie zijn bedoeld voor het omleiden en geleiden van publiek. Denk hierbij aan wachtrijen op luchthavens of bezoekers van beurzen en evenementen. De Tensabarriers voor crowd control hebben een luxe uitstraling en zijn gemaakt van duurzame materialen. In ons assortiment kunt u kiezen uit de Advance Post, de mobiele Rollabarrier en de Popular Post.

 

Veiligheid en bescherming (Veilig afzetten van werkplekken, zowel binnen als buiten)

afzetlint op werkvloer

Wees proactief, niet reactief als het gaat om het vermijden van ongevallen! De Tensabarriers voor Veiligheid en bescherming zijn speciaal geschikt voor het afzetten van werkgebieden, zowel indoor als outdoor. Denk hierbij aan autogarages, fabriekshallen, tijdelijke terreinafzettingen etc. In ons assortiment beschikken wij over de Popular Post, Outdoor post, Heavy duty post, Stow away kit en wand units.